Logo Feng-shui

Astrologie chineza

Zicala chineza: “Ceea ce nu iti este dat sa ai, nu vei avea niciodata”.

Cei “patru stilpi ai destinului” sau BaZi( 8 elemente), este o forma a astrologiei chineze si una dintre cele 5 studii clasice originale ale acestei civilizatii.Aceste cunostinte reprezinta rezultatul multor ani de observatii si cercetari facute de inteleptii chinezi pentru a gasi un sistem care sa prezica cit mai exact destinul unei persoane de-a lungul vietii.
In vremurile stravechi, chinezii nu aveau un certificat de nastere.Ei detineau in schimb o bucata de hirtie cu BaZi-ul personal, tinut de obicei secret si dezvaluit doar in momentul casatoriei sau al aplicarii pentru o slujba la curtea regala.Aceasta deoarece Ba Zi-ul reprezenta un document pretios care detinea informatii complete, mult mai multe decit cele dezvaluite de datele de nastere ale unei persoane.
Filozofia care sta la baza acestor cunostinte deosebit de pretioase, este ca totul in Univers deci si fiinta umana este alcatuita din cele 5 elemente fundamentale.
Aceste simboluri sau energii, sub denumirea unor elemente materiale, capata in destinul unei persoane, diverse compozitii care dau nastere unor personalitati cu caractere si calitati diferite. Cunoscind regulile si modelele unor schimbari de structura, putem dezcifra si analiza reactiile elementelor care compun Universul.
Modul lor de actiune nu este haotic; ele pot actiona armonios, sprijinidu-se una pe cealalta conform Ciclului Nasterii sau dezvolta relatii de control, mai ostile conform Ciclului Distrugerii.
Ca si Universul si oamenii sint alcatuiti din combinatii de elemente iar destinele noastre sint guvernate si ele de legile naturii, Ciclurile de Nastere si de Distrugere.
Numai intelegind modul lor de influenta si interactiune in timp  putem sa ne intelegem mai bine caracterul si personalitatea si sa facem predictii asupra viitorului. Putem evalua exact potentialul, talentele, relatiile cu ceilalti sau starea de sanatate.

Datele de nastere ale unei persoane traduse cu ajutorul Calendarului Chinezesc in 8 elemente,  simbolizeaza combinatia de energii cu care ne nastem si reflecta personalitatea si destinul fiecaruia dintre noi.  Ca si celelalte cunostinte de metafizica chineza, BaZi-ul sau astrologia chineza foloseste cele 5 elemente impreuna cu variatiile lor yin si yang pentru a descrie destinul, oamenii, evenimentele si situatiile cu care ne intilnim in viata.  

Redam in partea dreapta harta astrologica a unei persoane nascuta pe data de 18 octombrie 1989.

Cel mai surprinzator aspect al “Celor 4 stilpi ai destinului” il reprezinta faptul ca plecind de la luna de nastere a persoanei in cauza, putem deriva “stilpii norocului” acestei personae. Fiecare din acesti stilpi este la rindul sau reprezentat prin 2 elemente si guverneaza norocul persoanei pe o perioada de 10 ani. Fiecare numar aflat deasupra stilpului norocului arata virsta la care se intra in respectiva perioada.
Pe scurt, cei 4 stilpi ai destinului ne ajuta in  a lua decizii in cunostinta de cauza, a intelege relatiile noastre cu alte persoane sau a intelege mai bine persoanele ce ne inconjoara, a alege cariera ce ni se potriveste mai bine si astfel a maximiza potentialul pe care il detinem.
Puteti apela cu incredere la acest sistem de previziuni intotdeauna cind va aflati intr-o perioada de schimbari, sinteti nesiguri pe ce drum sa mergeti mai departe sau nu sinteti multumiti de viata profesionala sau personala. BaZi-ul poate fi consultat oricind doriti sa faceti o schimbare in cariera, aveti intentia unei investitii sau doriti sa aflati pur si simplu daca sinteti compatibili cu partenerul dumneavoastra.
Deosebit de folositor este acest sistem pentru oamenii de afaceri.
In Orient, cele mai multe companii folosesc avizul unor consultanti de astrologie chineza in vederea angajarii de personal devotat, calificat dar care are si un viitor favorabil in ciclurile norocului.
Ba Zi-ul ajuta si la alegerea partenerilor de afaceri ca si alegerea partenerilor de viata.

Cu ajutorul acestui sistem de calcul automat, va puteti intocmi personal, harta dvs astrala.

Calculator selectia datei Introdu datele tale personale in tabelul de mai jos si vei afla raspunsul la multe dintre intrebarile ce te framanta ...© Copyright 2010 universfengshui.ro Toate drepturile rezervate
webdesign by : OPUS CREATIVE STUDIO