Logo Feng-shui

Biografie

Anul 1995 a constituit o cotitura in viata mea deoarece l-am cunoscut pe Maestrul Lin Kai Ting, in urma declansarii unei claustrofobii. Asa, ducindu-ma la cursurile de qigong si practicind individual am descoperit lumea minunata a invataturilor stravechi chineze.
Au urmat acumulari cantitative de informatie si energie prin cursuri anuale si tabere care nu au facut decit sa imi creasca interesul in acest domeniu. Acest lucru m-a determinat sa studiez mai departe bazele acupuncturii, legaturile dintre cele 5 elemente primordiale si cauzele bolilor.
In anul 2007, interesata fiind deja de metafizica chineza, am profitat de venirea in Bucuresti a vestitului Maestru Raymond Lo si am absolvit primele sale cursuri de feng shui. Au urmat urmatoarele module de astrologie chineza si I Ching in anul 2008.
Maestru Raymond Lo, denumit si Fung Shui Lo este originar din Hong Kong, are o excelenta reputatie in domeniu si o vasta experienta folosind ca studii de caz personalitati precum Bill Clinton, George Bush, Marylin Monroe, Monica Lewinski sau Bill Gates.
Am continuat sa studiez feng shui si astronomie cu Joey Yap, intemeietorul Master Academy of Chinese Metaphysics, o organizatie globala cu misiunea de a raspindi invataturi stravechi de destin, feng shui traditional si fizionomie, cu sediul in Malaesia.
Astfel am cistigat cunostinte pretioase si complete din surse adevarate cu ajutorul carora astazi ofer consultanta pentru afaceri si proprietati, atit persoanelor particulare dar si marilor corporatii, arhitecti sau designeri.
Formatia mea de baza ca bancher dar si studiile de MBA in cadrul scolii internationale de business Hec Montreal  Canada ma ajuta in luarea unor decizii, comunicare, intelegerea unor modele de business si a importantei satisfactiei clientilor.

imagine imagine imagine imagine imagine imagine imagine imagine imagine imagine


© Copyright 2010 universfengshui.ro Toate drepturile rezervate
webdesign by : OPUS CREATIVE STUDIO