Logo Feng-shui

inapoi Articole

imagine Madalina - harta astrala
14 Septembrie 2010

Avind norocul sa invat qigong de la un adevarat Maestru, am avut prilejul sa asist deseori in timpul cursurilor sale la vindecari miraculoase si apoi din discutiile cu diverse persoane sa imi dau seama singura de problemele lor de sanatate. Recunosc ca simteam o mare satisfactie in momentul cind reuseam sa dezcifrez cauza unui simptom sau a unei boli, folosind ciclul productiv sau cel de control al celor 5 elemente pe care se bazeaza nu numai medicina dar si astrologia chineza.
Moartea Madalinei Manole m-a luat prin surprindere ca dealtfel pe multa lume. Chipul ei intotdeauna zimbitor, vocea ei puternica si deosebita ne delecta tot timpul si nu ne lasa sa avem nici cea mai mica idee despre luptele care se dadeau in ultimul timp in sufletul ei.


Madalina era o persoana de pamint yin puternic generat de mult foc ( elementul resursa) care apare atit in tulpinile ceresti ale lunii si anului cit si in ramurile ascunse ale lunii si anului de nastere. Elementul lemn este si el bine reprezentat in harta sa in toate cele 3 ramuri terestre ale zilei, lunii si anului de nastere, nefacind decit sa intareasca focul din stilpii lunii si anului, adica resursele sale.
Persoanele de pamint yin se aseamana cu pamintul fertil al solului, fiind de obicei persoane bune la suflet si pe care te poti baza intotdeauna. Elementul pamint are calitati de depozitare, conservare si generare. Atunci cind elementul pamint este prea puternic, persoana poate deveni incapatinata si introvertita. Deasemenea poate fi excesiv de sensibila.
In cazul Madalinei, cu exceptia orei de nastere, pe care nu o cunoastem, intreaga sa harta este formata numai din lemn, foc si pamint, primele 2 elemente nefacind altceva decit sa intareasca deja focul uscat si puternic al caprei din elementul lunii( luna iulie, vara, pamintul este uscat si tare).
Pe de alta parte, atit cit stim din harta sa, ne dezvaluie numai elemente yin; de aici putem deduce faptul ca persoana era inclinata spre subiecte „ in afara” sau „ deasupra lumii fizice”. Din interviul luat de diverse posturi de televiziune unor prieteni apropiati, ne aducem aminte ca o preocupa subiectul blestemelor si a implicatiilor acestora.
Revenind la harta sa astrala, Madalina se afla in stilpul norocului de metal si apa, de la virsta de 38 de ani, amindoua, singurele elemente favorabile acestei persoane puternice de pamint generat de resurse foarte puternice. Tulpina cereasca din stilpul norocului se considera ca insoteste persoana in cauza si este mai puternica in primii 5 ani ai intervalului. Metalul reprezenta pentru ea inteligenta, forta sa creativa si abilitatea de a se exprima.
Dupa 5 ani de la inceputul ciclului de noroc metal/apa, la virsta de 43 de ani, metalul n-a mai exercitat o influenta majora asupra ei. Este posibil ca acum sa se fi activat si elementul puternic de lemn rezultat din combinatia porc( ciclu de noroc), iepure( harta natala) si tigru( radacina terestra a anului curent) care a intarit elementele de foc si de pamint deja puternice din harta sa astrala.
Cind elementul resursa este foarte puternic ( foc), iar elementul inteligentei ( metal) lipseste, persoana nu isi poate descarca energia acumulata, ii lipseste supapa de evacuare a energiei negative. Astfel de oameni au dificultati in a se detasa de greutatile exstentei, simt ca efortul  si talentul lor nu sint apreciate la justa valoare,si isi pierd increderea in sine.
Pina la depresie nu mai este decit un pas.

© Copyright 2010 universfengshui.ro Toate drepturile rezervate
webdesign by : OPUS CREATIVE STUDIO