Logo Feng-shui

inapoi Articole

imagine Maria - harta astrala
14 Septembrie 2010

Cancerul este una din bolile din ce in ce mai des aparute in zilele de azi, aparent fara remediu din punctual de vedere al medicinii vestice ; cauzele declansarii sint la fel de necunoscute conform medicinii alopate. Se da vina pe stres, ritmul de viata trepidant departe de natura sau alimentatie neadecvata.
Medicina chineza trateaza acest subiect ca luind nastere in urma unui dezechilibru intre elementele care formeaza  corpul uman, cu consecinte  nefaste asupra modificarii celulare. Gindurile negative, stresul, grijile, nefericirea, toate influenteaza corpul fizic si cu timpul pot cauza imbolnaviri.
Maestrii care se ocupa cu studiul metafizicii chineze au descoperit ca modificarile celulare pot avea loc cind in destinul sau harta astrologica a unei personae exista deja mult pamint. Atunci cind intervin elemente exterioare care potenteaza elementele de pamint in exces din harta natala, ia nastere acesta temuta boala.

Imaginea din dreapta reprezinta harta astrologica a unei doamne Maria nascuta in 1956, anul Maimutei:
Elementul sinelui reprezentat de tulpina cereasca, ne dezvaluie o persoana de lemn yin, nascuta intr-o luna de vara, cind elemental foc este foarte puternic. In destinul persoanei se afla deja 5 elemente  de pamint si 4 de foc puternice intr-o luna de vara. Cind pamintul este asa puternic in destin, se spuna ca acesta acopera urmatorul element caruia ii da nastere si anume metalul. Astfel, harta natala este dezechilibrata de prezenta in exces a focului si a pamintului pe de o parte si de lipsa apei si slabiciunea metalului pe de alta parte. Lemnul personal este slab.
O persoana de tip lemn yin este asemanatoare unei flori sau plante ce are nevoie de pamint si apa pentru a supravietui.
Anul acesta in luna mai, Maria a fost diagnosticata cu cancer uterin si de intestin gros, amindoua aceste organe fiind reprezentate in medicina chineza de apa( uter) si metal( colon), elemente deficitare si neechilibrate conform hartii personale.
In opinia mea, o influenta covarsitoare a avut-o anul trecut, anul de Bou, un an greu de pamint, care s- adaugat elementului puternic de pamint din destin si care a declansat inceputul bolii.
Anul acesta, un an de lemn( Tigru), a dat nastere unei triple penalizari prin combinatia cu sarpele si maimuta din luna si respectiv anul de nastere . S-a produs astfel elementul foc, un element total nefavorabil Mariei, care nu a facut decit sa intereasca elementele deja puternice de pamint din harta sa. Pamintul atunci cind este dezechilibrat da nastere la obezitate, diabet sau cancer. 

© Copyright 2010 universfengshui.ro Toate drepturile rezervate
webdesign by : OPUS CREATIVE STUDIO