Logo Feng-shui

inapoi Articole

Ce sint influentele anuale si lunare
14 Septembrie 2010

Harta energetica a unei locuinte, analizata in momentul mutarii primilor locatari, in functie de orientarea fatadei si perioada constructiei, se numeste harta natala a casei si poate fi comparata cu un horoscop, deoarece indica probabilitatea intimplarii unor evenimente in viitor. Aceasta nu se modifica in timp decit in cazul  unei  renovari majore sau odata cu demolarea casei respective.
Pe de alta parte energiile mediului inconjurator se schimba continuu anual si chiar lunar, lasindu-ne expusi unui potential de probleme si influente nefavorabile.
Conform Calendarului Solar, fiecare Nou An incepe pe 4-5 februarie; folosind o busola si anul current, se determina locatiile fiecarei din cele 9 tipuri de energie  precum si influentele acestora in strinsa legatura cu interactiunea energiilor hartii natale.In functie de rezultatele analizei, se plaseaza remedii pentru activarea stelelor positive sau reducerea celor negative.

Cine poate beneficia de acesta analize
Analiza influentelor anuale si lunare este benefica in primul rind celor care au deja o analiza a energiilor natale a casei.Deoarece acestea nu se schimba dar pot slabi sau se pot activa, in functie de an sau luna, este important de condus initial aceasta analiza preliminara.

Ce primesc clientii dupa o analiza Feng Shui
Clientii vechi vor primi un raport, iar la dorinta se pot explica detalii la fata locului sau la telefon.

Informatii folositoare pentru analiza Feng Shui
1. Planul casei la scara
2. Directia fatadei casei masurata cu busola
3. Datele de nastere ale ocupantilor
4. Poze ale imprejurimilor

© Copyright 2010 universfengshui.ro Toate drepturile rezervate
webdesign by : OPUS CREATIVE STUDIO